51-то Държавно първенство по подводен риболов на Република България

От 20. до 23. 09. 2019г. в акваторията на гр. Приморско се проведе 51-то Държавно първенство по подводен риболов на Република България. Участие взеха състезатели от 12 отбора. Надпреварата бе отборна и лична. Състезанието се проведе в два дена, като поради лоши метеорологични условия се наложи отлагане с един ден. Турнирът протече гладко, без инциденти и при много добра организация.

 Първенството се проведе под егидата и с основното партньорство и финансиране на община Приморско и кмета на гр. Приморско - д-р Димитър Германов. Във връзка с това ръководството на БФПС им изказва специална благодарност и най-сърдечни благопожелания.

 Федерацията изказва също така благодарности на отбора на „Марлин“ – гр. Приморско, с председател Анастас Бъчваров за огромната им помощ в организацията на мероприятието.

 Специален гост на Държавното първенство бе г-н Петрос Куцойоргос от Гърция, собственик на световно известната марка висококачествена екипировка за подводен риболов MEANDROS. Той предостави безвъзмездно на федерацията и връчи лично продукти на фирмата под формата на награди не само на призьорите, а и на всички участници в безпрецедентни размери. Освен това г-н Куцойоргос изяви готовност и желание за бъдещо подпомагане на БФПС. Във връзка с това ръководството на федерацията му изказва гореща благодарност и му желае здраве и успехи в бизнеса.


,
Ивайло Иванов